Upptäck det bästa av Rotana: Restaurang, Café och Öppettider i Sollentuna

Rotana Restaurang är en populär matdestination i Sollentuna. Med sin varierande meny erbjuder de en unik blandning av maträtter från Mellanöstern och lokala svenska favoriter.

Restaurangen är känd för sina smakrika rätter och mysiga atmosfär. Deras kockar använder noggrant utvalda råvaror av hög kvalitet för att skapa autentiska och läckra måltider. Oavsett om du vill äta på plats, ta med maten hem eller boka catering till en speciell händelse, så kommer Rotana Restaurang att tillfredsställa dina smaklökar.

Rotana Café

För en avkopplande fikastund eller en lättare lunch är Rotana Café det perfekta valet. Caféet serverar en rad olika kaffe- och teblandningar samt ett brett utbud av bakverk och snacks.

Rotana Café är en mysig plats att möta vänner eller koppla av ensam med en god kopp kaffe. Här kan du njuta av både klassiska och exotiska drycker i en lugn och inbjudande miljö. Personalen på Rotana Café är kunnig och vänlig och kan hjälpa dig att välja rätt dryck som passar dina smakpreferenser.

Öppettider

Rotana Restaurang och Café håller öppet följande tider:

Dag Restaurang Café
Måndag 12:00 – 21:00 09:00 – 18:00
Tisdag 12:00 – 21:00 09:00 – 18:00
Onsdag 12:00 – 21:00 09:00 – 18:00
Torsdag 12:00 – 21:00 09:00 – 18:00
Fredag 12:00 – 23:00 09:00 – 22:00
Lördag 12:00 – 23:00 09:00 – 22:00
Söndag Stängt Stängt

Rotana Sollentuna

Rotana Restaurang och Café är belägna i centrala Sollentuna. Oavsett om du är lokal invånare eller bara besöker området, är detta en plats du bör upptäcka.

Med sitt varierade erbjudande och välsmakande maträtter har Rotana blivit en populär destination i Sollentuna. Restaurangen och cafét är inredda med en modern touch och skapar en behaglig atmosfär för sina besökare.

Slutsats

Oavsett om du är på jakt efter en smakrik måltid eller en lugn stund med en kopp kaffe, är Rotana Restaurang och Café i Sollentuna definitivt värd ett besök. Utforska deras meny, upplev deras vänliga service och njut av en kulinarisk resa som kommer att bli ett minne för livet.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka öppettider har Rotana Cafe?

Rotana Cafe har öppet [specificera öppettiderna]. Det är viktigt att veta vilka tider Rotana Cafe är öppet för att kunna planera ditt besök på bästa sätt.

Var ligger Rotana restaurang?

Rotana restaurang ligger i Sollentuna. Att känna till platsen för Rotana restaurang gör det lättare att hitta dit och njuta av deras mat.

Vad kan man förvänta sig av maten på Rotana Cafe?

På Rotana Cafe kan du förvänta dig läcker och autentisk arabisk mat. Det är viktigt att veta vad man kan förvänta sig av maten för att välja rätt restaurang för sina smakpreferenser.

Finns det vegetarianalternativ på Rotana restaurang?

Ja, på Rotana restaurang finns det gott om vegetariska alternativ. För vegetarianer är det viktigt att veta om det finns vegetariska alternativ på restaurangen för att kunna njuta av en måltid som passar deras kostval.

Vilka typer av rätter erbjuder Rotana Cafe?

Rotana Cafe erbjuder ett brett urval av rätter, inklusive grillrätter, mezze och bakverk. Att veta vilka typer av rätter som erbjuds kan hjälpa dig att välja det bästa alternativet beroende på dina personliga smaker och preferenser.

Hur är atmosfären på Rotana restaurang?

Atmosfären på Rotana restaurang är avslappnad och trevlig. Det är viktigt att veta vad man kan förvänta sig av atmosfären för att kunna välja en restaurang som passar ens personliga stil och preferenser.

Är det möjligt att göra en reservation på Rotana Cafe?

Ja, på Rotana Cafe kan du göra en reservation för att säkerställa att det finns plats när du besöker. För att undvika besvikelser och vara säker på att få en plats är det bra att veta om möjligheten att göra en reservation.

Finns det parkeringsmöjligheter vid Rotana restaurang?

Ja, Rotana restaurang erbjuder parkeringsmöjligheter för sina gäster. Det är viktigt att känna till parkeringsmöjligheterna för att underlätta ditt besök och undvika problem med att hitta parkering.

Finns det möjlighet att beställa mat för avhämtning på Rotana Cafe?

Ja, på Rotana Cafe kan du beställa mat för avhämtning. För de tillfällen då man inte kan eller vill äta på plats är det bra att veta om möjligheten att beställa mat för avhämtning.

Vad är specialiteten på Rotana Cafe?

Specialiteten på Rotana Cafe är deras grillade rätter. Att veta om en restaurangs specialitet kan vägleda din menyval när du besöker och hjälpa dig att uppleva det bästa av deras kulinariska erbjudanden.

Artiklen Upptäck det bästa av Rotana: Restaurang, Café och Öppettider i Sollentuna har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 24 anmeldelser