Expressen opinionsundersökning

SvD/Sifo: Bakslag i högerblocket – Liberalerna backar

7 sep. 2022 — Det är bara dagar kvar till valet – se till att du har Expressens app nedladdad för att få viktiga nyheter och uppdateringar om valet.

S får högsta noteringen på tio år – Expressen

16 dec. 2022 — I senaste Sifo-mätningen för SvD och GP får de sitt bästa resultat sen 2012 – 36,1 procent.

Stora svängningar i nya mätningen från Novus – Expressen

31 aug. 2022 — När de senaste siffrorna släpptes på onsdagen är högerblocket med Moderaterna, Kristdemokraterna, Liberalerna och Sverigedemokraterna störst och …

Miljöpartiet och Liberalerna ökar i nya mätningen – Expressen

30 aug. 2022 — Moderaterna, Kristdemokraterna, Liberalerna och Sverigedemokraterna får 48,1 procent och 170 mandat, vilket är två mandat fler än dagen innan.

Expressen lanserar ny opinionsmätning

Expressen lanserar ny opinionsmätning | Expressen

6 dec. 2022 — “Job approval”-mätningen visar om väljarna tycker att regeringen gör ett bra eller dåligt jobb. – Vi tror att den här metoden ger en bra bild av …

Expressen lanserar i dag en ny sorts väljarbarometer. “Job approval”-mätningen visar om väljarna tycker att regeringen gör ett bra eller dåligt jobb. – Vi tror att den här metoden ger en bra bild av hur allmänheten faktiskt ser på alternativen i politiken, säger Expressens politikkommentator Viktor Barth-Kron.

Opinionsundersökningar inför riksdagsvalet i Sverige 2022

Demoskop/Inizio, 10 september 2022 · SKOP, 10 september 2022 · Ipsos, 9 september 2022 · Sifo, 9 september 2022 · Novus, 9 september 2022 · Sentio, 29 augusti 2022 …

val.digital: Svenska väljarbarometrar denna månad

Svenska väljarbarometrar denna månad – val.digital

Interaktiv sammanställning av alla väljarbarometrar sedan 2000. Se enkelt var opinionen är på väg och hur den varit historiskt.

Väljarbarometer dag för dag – SVT Nyheter

9 sep. 2022 — I samarbete med undersökningsföretaget Novus presenterar vi dagliga uppdateringar av opinionsläget fram till valet.

I samarbete med undersökningsföretaget Novus presenterar vi dagliga uppdateringar av opinionsläget fram till valet. Artikeln uppdateras varje förmiddag och baseras på de tre föregående dagarnas undersökningar med sammanlagt 1500 intervjuer.

Opinionsläget – Omni – Alla nyheter. Alla perspektiv.

Omni – Alla nyheter. Alla perspektiv.

Än kan inte Centerpartiet se någon positiv effekt av att Muharrem Demirok ersatt Annie Lööf på partiledarposten. Det skriver SvD:s Henrik Torehammar i en …

Alla nyheter. Alla perspektiv.

Expressen – Här är valets bästa opinionsundersökning. Åtta…

Åtta muggar intill något som ser ut som en person som sover på en kartong uten på gatan. Svaret man vill ha är givetvis: Vilket parti ger mest till en hemlös?

Keywords: expressen opinionsundersökning